Vad säger feminister?

Snälla K-O A – slösa inte din intelligens på detta. Det är så ointressant. jag föredrar dina klara tankar, analyser och logik i de stora samhällsproblemen om vår kultur, nation relativt globalismen, tiggeriet, invandringen och islam. Tack för alla lysande insatser men kvinnokampen struntar jag i, för den finns inte.

Invandring och mörkläggning

klippaJämställdhetsfeministerns blogg utger sig för att vara en blogg för jämställdhet ”och alltså en del i den feministiska kampen för flickor och mot gubbväldet”. Man behöver emellertid inte ägna många sekunder åt den, innan man upptäcker att det är en blogg som feminister tveklöst skulle klassa som en hatblogg. Här finns bland annat en feministisk ordlista. Några smakprov:

Fakta: En manlig härskarteknik, som vita män använder för att förtrycka kvinnor.

Genusdagis: En förskola där feministiska förskolepedagoger skyddar barnen från fri lek, eftersom den fria leken tvingar in barnen i gamla, hemska könsroller. På genusdagis styrs istället flickor att leka pojklekar och pojkar att leka flicklekar. Barnen blir på så sätt fria att välja de lekar vi feminister har bestämt att de ska leka. Barnen på genusdagis får också lära sig att ”han” och ”hon” inte finns, utan bara ”hen”. Ett viktigt led i det pedagogiska arbetet är att lära barnen…

View original post 1 048 fler ord

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s