Vi behöver inte ljuga

Tyvärr tror jag att svenska samhället behöver ett par råsopar för att vakna och agera. Det inträffar först när vi har ett par, tre terrordåd mitt i Stockholms C som skakar om och skrämmer upp den vänster, liberala globalistiska navelskådande allmänheten i staden.

Vi som är analytiska bedömare av konsekvenserna och har kvar vår solidaritet mot vårt har inte en chans. Vi har att göra med politiker som inte är intresserade av fakta och bedömningar och som antagligen inte heller har utbildning för att förstå dessa. De är intresserade av dina, Paul Colliers (Exodus), Paul Lillranks, ett antal välrenommerade nationalekonomer, mina och andra invånares stora oro när diasporan av muslimer vuxit sig stark nog att ta över landet demokrati och jämställdhet. Det kommer att ske snart – kanske om bara 7-8 år med den nativitet som muslimska, obildade, ofta analfabetiska kvinnor besitter och den höga anhöriginvandring som pågår med oförminskad kraft, som en konsekvens av hösten 2015. Vi kommer att få en miljon arbetslösa, vilket innebär att 100 personer kommer att behöva försörja 300 vuxna arbetsföra personer utom sig själva. Inget parti, inklusive SD har några förslag att motverka utvecklingen. För det krävs en gemensam kraftsamling av alla partier, om det alls är möjligt längre.

Invandring och mörkläggning


En journalist jag känner tror inte att det pågående samhällshaveriet någonsin kommer att leda till att svenskarna bygger upp ett motstånd värt namnet. Ingen situation kan bli så vidrig och farlig att det svenska kollektivet säger att nu djävlars får det vara nog! Det finns ingen nedre vändpunkt, ingen nivå där missnöjet växer till ett aktivt och organiserat motstånd, utan svenskarna kommer att lydigt traska på, hela vägen fram till sin icke-existens. Lite gnäll längs vägen, men något mer blir det inte. Om det beror på att vi inte haft krig på flera hundra år och därför förlorat vår försvarskompetens eller om det kanske beror på – det hävdar min vän journalisten – att välfärdssamhället premierar ”det kvinnliga” och på så sätt gör svenska män godhetsreligiösa, mesiga och till förbindliga syltryggar, det kan diskuteras. Antagligen går det att föra in flera hypoteser och på så sätt få en lista över…

View original post 2 108 fler ord

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s